Sponsors

ORGANISATIE CHALETPARK BREGKOOG INTERNATIONAAL PUPILLENTOERNOOI 2018!PRESENTATIE VAN DE ORGANISATIE


Bij deze stelt de organisatie van de 20e editie van het internationale pupillentoernooi zich aan jullie voor. 

Lucie Burgman , (26), woonachtig in De Koog. Sinds mijn 15e jaar nauw verbonden met S.V. De Koog, waar ik zelf vijf jaar gevoetbald heb bij de dames. Ook nu er geen damesvoetbalteam meer bestaat heeft de club een plekje in mijn hart. Sinds 2012 help ik mee met de organisatie van dit prachtige toernooi.

Jan v. Beek (67), woonachtig in De Koog. Lid van S.V. De Koog sinds 1965. Ik zit ruim 40 jaar in het bestuur als secretaris en heb verder functies vervuld als jeugdtrainer en later als leider van junioren en De Koog 2. Tot mijn 45e jaar was ik actief als voetballer op het veld en in de zaal. Ik zit sinds de oprichting van het pupillentoernooi in de organisatie.

Richard Quartel (31), sinds 2013 woonachtig in De Koog. Ik heb tot vorig jaar bij de senioren gevoetbald van S.V. De koog. Binnen de vereniging ben ik betrokken bij verschillende soorten vrijwilligerswerk. Sinds 2011 verzorg ik de financiële administratie van dit mooie toernooi en zet me ook in voor de sponsoring. 

Marcel Ris (43), woonachtig in Den Burg. Hoofdtrainer van S.V. De Koog in de seizoenen 2014/15 en 2015/16. Sinds vorig jaar nieuw in de commissie pupillentoernooi, mede om de verbintenis met de jeugd van Texel’94 en mijn trainerschap bij S.V. De Koog. Zelf ben ik dit jaar coach van een team van Texel’94. 

Eddy Witte (34), woonachtig in De Koog. Al mijn hele leven verbonden aan S.V. De Koog. Ik ben trainer/coach van de mini’s en daarnaast keeper bij De Koog 1. Ik zit inmiddels acht jaar in de organisatie van het pupillentoernooi. Ik ben bij het toernooi begonnen als respectievelijk parkeerwacht en sponsorwerver, en de laatste jaren vervul ik de functie van wedstrijdleider. 

Arnold Leijstra (44), woonachtig in Den Burg. Sinds mijn oudste zoon op voetbal ging ben ik vele jaren actief geweest bij Texel ’94. Ik heb ruim zes jaar trainen gegeven bij de mini’s en de F’jes. Ook ben ik een tijd lang coach geweest bij mijn jongens Jarno (14) en Ivan (12), die beiden aan dit prachtige toernooi hebben meegedaan. Vorig jaar ben ik nog een jaar coach geweest bij dit toernooi en vervolgens werd ik gevraagd om deel te willen nemen in de organisatie.

Andre Schoo (58). Ik ben elf jaar voorzitter van S.V. De Koog. Voor die tijd hield ik me meer bezig met jeugdtraining en begeleiding. Verder doe ik diverse werkzaamheden voor de vereniging en ben ik begeleider van het tweede elftal. Ik ben vanaf dag één betrokken bij dit geweldige pupillentoernooi.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!