Sponsors

20e editie pupillentoenooi, tekst secretaris Jan van Beek


Het internationale F-pupillentoernooi, dat dit jaar voor de 20e keer wordt georganiseerd, is een niet meer weg te denken evenement op Texel. Het begon in 1999 allemaal zeer kleinschalig met deelname van slechts zes teams, waaronder drie teams uit het betaalde voetbal, te weten Feyenoord, Volendam en Excelsior. Vanaf de eerste keer bleek het direct al een groot succes. Inmiddels is het toernooi uitgegroeid tot 14 teams. Dit is echt het maximum, omdat S.V. De Koog slechts over één speelveld beschikt.

HOOFDSPONSOR Chaletpark Bregkoog is nu voor het vierde jaar hoofdsponsor van het toernooi en volgt hiermee restaurant Quinty’s op, dat de voorgaande vijf jaren hoofdsponsor was van dit populaire toernooi. Buiten deze hoofdsponsors geniet dit evenement de steun van vele andere grote en kleinere sponsors, zoals bijvoorbeeld hotelhouders die hun accommodaties belangeloos ter beschikking stellen, restauranteigenaren die maaltijden ter beschikking stellen, en adverteerders in het programmaboekje. Dat dit toernooi zo populair is, valt vooral te danken aan het enthousiasme van de organisatie. Elk jaar zetten ze zich er weer voor in om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij deze organisatie horen uiteraard ook de scheidsrechters, die tijdens deze twee dagen alles in goede banen proberen te leiden.

DEELNEMENDE TEAMS
Ten opzichte van vorig jaar hebben we slechts één wijziging in het deelnemersveld:  het team van S.V. Oosterend wordt vervangen door een tweede team van Texel’94 .  Het deelnemersveld bestaat uit de volgende teams: PSV, Sparta, Ajax, Feyenoord, Heerenveen, KV Mechelen, Racing Genk, Schalke ’04, Excelsior, Zeeburgia, Legmeervogels en de Texelse verenigingen S.V. Oosterend, Texel’94  1 en 2 en S.V. De Koog.

VERLOTING
Tijdens dit toernooi wordt er weer een verloting georganiseerd met enkele grote en vele kleinere prijzen, veelal ‘Texel’ gerelateerd. Tijdens het toernooi gaan de lotenverkopers regelmatig een rondje. Uiteraard hopen wij ook dat u onze loten koopt en daarmee het toernooi een warm hart toedraagt. 

SCHEIDSRECHTERS
Het scheidsrechtersteam bestaat uit de volgende personen: Erik van de Velden, Michel Mast, Etienne van Bennekom, Pieter Arensman, Jan Veldhuizen en Pieter Krugers.  Als organisatie verzoeken wij de supporters vriendelijk om zich niet verbaal te uiten t.o.v. de arbitrage. Zij doen namelijk hun uiterste best om het toernooi zo goed en sportief mogelijk te laten verlopen. Als organisatie hebben we ons weer flink ingezet om alle deelnemers en supporters een geweldig weekend te bezorgen. We wensen alle voetballertjes, teamleiders en supporters een fantastisch toernooi toe!

Jan van Beek 
Secretaris S.V. De Koog
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!