Sponsors

Welkomstwoord voorzitter André Schoo toernooi 2018S.V. De Koog organiseert dit jaar de 20e editie van het Bregkoog Internationaal Pupillen Toernooi, vernoemd naar onze toernooihoofdsponsor. Het toernooi is opgezet voor de F-en E-pupillen ,waarbij inmiddels vele clubs van naam en faam de weg naar ons schitterende Waddeneiland hebben weten te vinden.

Wat gaat de tijd toch snel, een jaar is zo voorbij! Aan het einde van het seizoen staat het sportspektakel weer voor de deur en een ieder die ook maar iets met S.V. De Koog te maken heeft − vele vrijwilligers, sponsors, spelers, speelsters en coaches − komen in touw om te helpen. Het gaat ook dit jaar weer een écht spektakel worden.
 
In een paar zinnen lijkt het allemaal niet veel werk, maar er is door het comité al veel tijd en energie in de organisatie van het toernooi gestoken voordat het daadwerkelijk aanvangt. Een voorbeeld is het benaderen van de sponsoren − geen gemakkelijke opgave. Het blijft een klus waarbij alle commerciële vaardigheden van de betrokken personen naar boven komen. Daarnaast wordt er uiteraard ook veel werk gestoken in het regelen van de diverse teams, het onderbrengen ervan op diverse locaties en het verkrijgen van de vele vrijwilligers die u helpen aan een natje en een droogje. Dit team is door de wol geverfd en laat zich niet voor één gat vangen.

Laat ik u vanaf deze plek allemaal een prachtig toernooi toewensen met zonovergoten weer en veel enthousiaste mensen op en langs het veld die sportiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Natuurlijk gaat het ook om de strijd, iedereen wil uiteraard winnen, maar laat dit niet ten koste van alles gaan. Nogmaals voor eenieder die erbij betrokken is, een heel gezellig en sportief weekend toe gewenst.

Andre Schoo
Voorzitter S.V. De Koog
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!