Sponsors

Doelstelling

Doelstelling ‘Club van 50 van S.V. de Koog':

Sportvereniging De Koog is er voorstander van dat het lidmaatschap voor jeugdleden betaalbaar is en blijft, zodat de contributie voor ouders geen struikelblok vormt om kinderen bij de vereniging aan te laten sluiten. Het gaat immers om de sport! De ’Club van 50 van S.V. de Koog' is opgericht om geld bijeen te brengen, specifiek voor de jeugdvoetballers, om aanschaffingen te kunnen doen zoals kleding en materialen en activiteiten te ontplooien welke niet uit de contributieopbrengst kunnen worden gefinancierd.

Leden van de ‘Club van 50’ behoeven geen lid van de voetbalvereniging te zijn. Spelen er neefjes, nichtjes, kleinkinderen, buurkinderen, dorpsgenootjes bij S.V. de Koog, en wilt u het jeugdvoetbal ondersteunen? Draagt u de club een warm hart toe, en specifiek het jeugdvoetbal? Meldt u aan als lid van de ‘Club van 50’!

Aantal jeugdleden groeit!

Sportvereniging De Koog heeft een groeiend aantal jeugdleden. Gelukkig zijn er diverse bedrijven, vaak eigendom van ouders van de jeugdleden, die bereid zijn een bijdrage te leveren in de vorm van sponsoring van de kosten voor kleding, maar nog steeds is een bijdrage uit de ‘Club van 50’ wenselijk om de jeugdactiviteiten tot in lengte van jaren te kunnen voortzetten.

Hoe wordt u lid van de 'Club van 50':
Spreken de doelstellingen van de ‘Club van 50’ u aan? De jaarlijkse contributie bedraagt slechts € 25,00. Meldt u aan als lid door gebruik te maken van het inschrijfformulier dat u op deze website aantreft via DEZE LINK


Eenmalige donatie:
Wilt u geen lid worden, maar een éénmalige donatie doen? U kunt uw bijdrage storten op bankrekeningnummer NL66RABO0332511375 ten name van 'Club van 50 van S.V. de Koog'.

Bestuur:
Voor meer informatie over de Club van 50 van S.V. De Koog kunt u terecht bij de bestuursleden Martijn Dros (Voorzitter), Johannes van Heerwaarden (Secretaris) en Karin de Boer (Penningmeester). 

Contactgegevens:
Het e-mailadres van de Club van 50 van S.V. De Koog luidt als volgt: svkclubvan50@gmail.com.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!