Sponsors

Pupil van de week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

Leeftijd onbekend

Zondag 24-09-2017 wordt Ziad El Assy in het zonnetje gezet als pupil van de week. Ziad is sinds afgelopen seizoen lid van onze vereniging, en speelt voor het tweede jaar in het JO7-team.

Ziad woont met zijn ouders in De Koog en heeft een broer en een zus. Ook de broer van Ziad, Khaled, is voetballer bij S.V. De Koog in het JO15 team. Tijdens het voetbalseizoen speelt Ziad met zijn JO7-team wekelijks op zaterdagochtend drie wedstrijdjes van 15 minuten tegen de drie JO7-teams van Texel’94. Het afgelopen jaar is zijn techniek en spelinzicht behoorlijk vooruit gegaan, en is hij een belangrijke speler binnen zijn team geworden. Wij hopen dat Ziad nog jaren met veel plezier bij S.V. De Koog zal blijven voetballen.

Zondag 24 september 2017 is Ziad aanwezig bij de thuiswedstrijd tussen De Koog 1 en Vesdo 1. Hij gaat daar kennismaken met de hoofdtrainer Mario van der Hert, is aanwezig bij de wedstrijdbespreking, doet mee tijdens het warmlopen van de selectie en is betrokken bij de toss. Vervolgens mag Ziad een poging doen om de keeper van Vesdo1 te passeren. Heel veel plezier toegewenst Ziad!

Overzicht pupillen van de week
Datum Pupil van de week
22 sep t/m 29 sep 2017 Ziad El Assy (SV de Koog 1 (zon) - Vesdo (zon))
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!