Sponsors

Pupil van de week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

Leeftijd onbekend

SV de Koog JO9, Internationaal Pupillentoernooi 2018

Zondag  8 oktober 2017 staat Merlijn Dros, spits van het JO9-team, in het voetlicht als ‘Pupil van de week’. Merlijn is al jaren lid van S.V. De Koog. Hij is begonnen bij de mini’s, en vanaf ‘dag één’ een opgewekte en gedreven speler geweest. Een trouwe bezoeker van de trainingen. Tijdens de training worden altijd balvaardigheids- en techniekoefeningen gedaan, maar Merlijn kan niet wachten op het afsluitende partijtje. Inmiddels is Merlijn een ‘tweedejaars JO9-speler’, en speelt het liefste in de voorhoede van het team. Doelgericht spel is kenmerkend voor hem, en scoren met de speciale ‘punter’ zoals alleen Merlijn dat kan, is zijn handelsmerk.

Vanwege het enthousiasme van Merlijn is zijn vader Martijn ook veel op en om het voetbalveld aanwezig, en altijd bereid zijn handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger. Martijn is één van de motoren achter de jaarlijkse oliebollenverkoop voor de ‘Club van 50 van S.V. De Koog’. Ook de broer van Merlijn, Imar, speelt bij S.V. De Koog bij het JO15 team, waar ook zijn zus een jaar heeft meegevoetbald. Hoewel onze ‘Pupil van de week’ klein van stuk is, en nog maar in JO9 speelt, is hij een GROTE man voor onze vereniging. Trouw aan zijn club, en betrekt zijn hele familie bij de vereniging.

Merlijn zit op de ‘Vrije school Texel’ te Den Burg in groep 5. Hij is een groot AJAX-fan, en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Zijn allergrootste hobby is voetballen, maar ook speelt hij graag bordspellen. Mocht het niet lukken om prof-voetballer te worden, dan wil Merlijn wel als politieagent of ‘YouTube flogger’ de kost gaan verdienen. Maar wij hopen dat hij voor die tijd nog vele jaren met plezier bij S.V. De Koog blijft voetballen.

Zondag 8 oktober 2017 is Merlijn aanwezig bij de thuiswedstrijd tussen De Koog 1 en Succes 1. Hij gaat daar kennismaken met de hoofdtrainer Mario van der Hert, is aanwezig bij de wedstrijdbespreking, doet mee tijdens het warmlopen van de selectie en is betrokken bij de toss. Vervolgens mag Merlijn een poging doen om de keeper van Succes1 te passeren. Heel veel plezier toegewenst Merlijn!

Onderstaand afbeeldingen van 08-10-2017 van Merlijn, onder andere met scheidsrechter Roelof Luinge, die landelijk bekend is daar hij in het verleden wedstrijden floot op het hoogste niveau!

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Link naar artikel op Texelplaza.nl met aandacht voor 'pupil van de week' Merlijn: Klik HIER

Overzicht pupillen van de week
Datum Pupil van de week
26 apr t/m 03 mei 2018 Awos Aboudi (SV de Koog 1 (zon) - Schagen United (zon))
19 apr t/m 25 apr 2018 Anoniem (SV de Koog 1 (zon) - SRC 1 (zon))
05 apr t/m 11 apr 2018 Anoniem (SV de Koog 1 (zon) - Flevo 1 (zon))
08 feb t/m 15 feb 2018 Tygo Ran (SV de Koog 1 (zon) - Winkel 1 (zon))
01 feb t/m 08 feb 2018 Joël Nooij (SV de Koog 1 (zon) - Dirkshorn (zon))
07 dec t/m 14 dec 2017 Anoniem
23 nov t/m 30 nov 2017 Sophie Snoek (SV de Koog 1 (zon) - Wieringerwaard 1 (zon))
09 nov t/m 16 nov 2017 Dexx Kikkert (SV de Koog 1 (zon) - DWOW 1 (zon))
02 nov t/m 09 nov 2017 Luuk Witte (SV de Koog 1 (zon) - ZDH 1 (zon))
05 okt t/m 12 okt 2017 Merlijn Dros (SV de Koog 1 (zon) - Succes (zon))
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!