Sponsors

Nieuwbouw kleedkamers

10 december 2020 16:00

Jan v. Beek, secr.

Hoewel het binnen de vereniging al een tijdje bekend is, bij deze de laatste informatie over de nieuwbouw plannen van S.V. De Koog. Lees er meer over in dit artikel:

De oude kleedkamers zijn dermate gedateerd en ook te klein om te voldoen aan de eisen van deze tijd.  Het bestuur is al enkele jaren bezig met de plannen om nieuw te gaan bouwen. De totale huidige oppervlakte zou dan bijna verdubbeld worden.

Er is een bouwcommissie in het leven geroepen, bestaande uit Marcel Witte, Wally van Beek, Andries Kuip en Nanning Kikkert.  Architect Marcel Witte heeft een bouwtekening gemaakt die,  na diverse aanpassingen, voldoet aan de wensen van de bouwcommissie en bestuur.  Het financiële plaatje is echter nog niet rond, gezien de hoge bouwkosten.

Om het financieel rond te krijgen hebben we Esther Krijnen bereid gevonden om alle subsidiemogelijkheden aan te boren. We hebben al enkele toezeggingen, maar we zullen toch nog wel enkele acties moeten ondernemen om de kosten te kunnen dekken. Hierbij denken we bijv. aan uitgifte obligaties, veiling enz.  Wat ons ook bezig houdt is de verlenging van het huurcontract van SBB. Het huidige contract loopt in 2026 af en we weten nog steeds niet of dit verlengd gaat worden.  Het wachten is dus in eerste instantie op het besluit van SBB. Dit is nu de eerste prioriteit. De gemeente geeft ook geen vergunning, zolang het niet bekend is, of het contract verlengd wordt.

Ook de Corona situatie werkt negatief voor de bouwplannen. Hoe langer dit duurt, des te minder wordt het eigen vermogen van de vereniging...    Conclusie.,  de nieuwbouw gaat nog even in de koelkast, in afwachting van het besluit van SBB en de voortzetting ( duur) van het Corona-tijdperk.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!